Betaling en verzending

Betaling

Bij L.I.A.N. Studio kun je betalen via factuur, bankoverschrijving, Paypal of bij ophalen. Zodra wij jouw betaling hebben ontvangen, gaan wij verder met het verwerken van jouw bestelling.

Verzending

Voor het verzenden van jouw bestelling maken wij gebruik van de dienstverlening van PostNL. Omdat wij het belangrijk vinden om zeker te weten dat jouw pakketje goed bij jou aankomt, verzenden wij alle bestellingen met een track and trace code. De verzendkosten bedragen € 4,25 per pakket. Vanaf € 85,00 verzenden wij jouw bestelling gratis. Ophalen van de bestelling is ook mogelijk, maar alleen op afspraak. Na het verwerken van jouw bestelling nemen we contact met je op via telefoon, WhatsApp of e-mail om een dag en tijd met je af te spreken. 

Verpakking

We maken gebruik van milieuvriendelijke verpakking voor alle producten. In eerste plaats zorgen we dat jouw item(s) goed beschermd worden ingepakt en de reis naar jou goed zullen doorstaan. Daarnaast is het zaak dat de verpakking goed te scheiden of recyclebaar is om de impact op het milieu zoveel als mogelijk te verminderen..

Levertijd

Wij streven ernaar jouw bestelling binnen 2 werkdagen te versturen. Als wij wegens drukte, vakantie of om een andere reden verwachten dat wij dit niet halen, dan communiceren wij dit met een duidelijke banner op onze homepage op deze website met een datum waarop we alle bestellingen zullen verzenden. 

Binnen Nederland verwachten we dat PostNL binnen 3-4 werkdagen jouw pakketje bezorgt. Onlangs is besloten om niet meer iedere dag post te bezorgen. Houd de website van Post NL of de POSTNL app in de gaten met jouw track en trace code.

Wil je snel je items in huis hebben, dan moeten we hiervoor een postpakket in overweging nemen, dit wordt doorgaans in minder werkdagen bezorgd, maar kost in plaats van €4,25 per brievenbuspakje €7,25 per postpakketje tot 2 kg. Neem hiervoor even contact met ons op via info@lianstudio.nl. Je kunt ook het contactformulier invullen of op de contactpagina mijn telefoonnummer vinden.

Voorkom teleurstelling, bestel op tijd! Een week voordat je het nodig hebt bestellen, is op tijd.