Over Ons, een klein stukje achtergrond

Over Ons

Hoi, wat leuk dat je mijn sieraden shop bezoekt en wilt weten welk gezicht erbij hoort! Ik ben Lian, 44 jaar oud en in woon in Nieuw-Beijerland met mijn man en twee kinderen van 14 en 8. Het is een dorp in de Hoeksche Waard en ligt tussen Spijkenisse, Rotterdam en Dordrecht. We houden erg van kamperen en gaan al een paar jaar ieder jaar enkele weken naar Italië in de zomer. Het is grappig, want er komen ieder jaar een vakantiedag of twee bij. Heerlijk en back to basic in de natuur! We combineren dit met vooraf Oostenrijk en een nachtje Duitsland erna.

Naast deze sieradenshop werk ik (nog) als secretaresse bij een stichting binnen de gezondheidszorg voor 20 uur per week. We bouwen er netwerken binnen specialismen in de ziekenhuizen in regio Rijnmond.

Vrije tijd

Hier in de polder kun je heel fijn wandelen, en dat doe ik bijna dagelijks, het is nog goed voor de lijn en je conditie ook.

De laatste jaren heb ik een passie ontwikkeld voor edelstenen, kristallen, mineralen etc. en grote stukken bemachtigd. Deze zul je op de productpagina's terugvinden als accessoires op de achtergrond, maar ze zijn niet te koop. 

De stap wagen, in het diepe springen

Nog veel langer dan de stenen fascinatie, heb ik een passie voor het maken van sieraden. Ik ben niet heel erg van het volgen van regeltjes daarover, maar leerde dit mezelf aan, dus dit kun je zien als autodidactisch vermogen. Daarnaast hou ik zelf heel erg van statement pieces in sieraden en deze kun je, naast minimalistische sieraden vinden in mijn shop.

Waar we voor staan

Omdat ik dit in mijn eentje doe, vind je bij mij geen massaproductie. Ik source alle stenen en kralen zelf via bekenden, op het wereldwijde web en in fysieke kralenwinkels of edelstenen shops. De sieraden die ik ontwerp, match ik zelf op kleur en kan dan kiezen voor complementaire combinaties of juist de grens opzoeken met het tegengestelde kleurenspectrum of een gedurfde combinatie van vormen, structuur van verschillende materialen zoals glas, natuursteen, ketting, en kralen en groottes van kralen of de combinatie van kralen en chain in 1 ketting of armband. 

Als jij mee wilt liften met de nieuwste trend, de #neckmess, het stacken of stapelen van kettingen (ook wel necklace layering genoemd) en armbanden, dan ben je hier ook aan het juiste adres. Combineer naar hartelust!


Niet de juiste maat, no problem! I got you

Stuit je op een probleem, of heb je meerdere kettingen gevonden, maar zijn de kettingen nagenoeg even lang terwijl jij graag een #neckmess wil creëren? Laat het me weten, de kortere kettingen kan ik heel vaak even voor je opnieuw maken in een nog kortere of langere variant, zodat het een custom made piece wordt speciaal voor jou. Hetzelfde geldt voor armbanden of oorbellen, vind je ze mooi, maar zijn ze voor jou net te lang, of te kort, kom even in contact.

Dat is een groot voordeel van shoppen bij een kleine onderneming. Neem even contact op via de contactpagina en ik kom er z.s.m. op terug bij je. 


Goed om te weten

Waar staat L.I.A.N. voor?

Dan vraag je je nog af waarom mijn shop L.I.A.N. Studio heet met puntjes ertussen. Het is mijn voornaam natuurlijk, dat heb je hierboven al uitgevonden, maar het staat ook voor Love Italy And Nature. De liefde voor Italië en het leren van de taal, het eten, de cultuur, de natuur vind je daarin terug en de edelstenen, kristallen zijn natuurlijk afkomstig van moeder natuur. Wat een state of art is dat. Hoe mooi, veelzijdig, krachtig zijn ze. Alle items die we verkopen krijgen een prachtige Italiaanse naam als eerbetoon aan Italië.

Service en sourcing

Voordat jij jouw pakketje ontvangt, worden de kristallen met liefde in een sieraad verwerkt. Zodra ik ze binnenkrijg, of meeneem, reinig ik ze eerst van elke negatieve lading die ze zouden kunnen bevatten en, indien mogelijk, opgeladen in het volle maanlicht. Ik maak de sieraden alsof ik ze zelf zou dragen en besteed er veel aandacht aan om het nagenoeg perfect te krijgen. Weet wel dat het handwerk is, van een vakvrouw. Maar een foutje is mogelijk. Service vind ik zo belangrijk dat ik het graag voor je herstel als je me die kans geeft, neem ajb snel contact op in zo'n geval.

 

Van elk pakketje maak ik een cadeautje voor je, omdat jij als koper voor mijn kleine business ontzettend waardevol bent.

Waar je rekening mee houdt

Kristallen zijn natuurproducten. Kralen en bedels verschillen altijd een beetje van elkaar, ze zijn nooit 100% dezelfde kleur of met hetzelfde patroon of dezelfde glans of shine of perfect rond bijvoorbeeld. Houd dit in gedachten en zorg goed voor je sieraden. Bij je bestelling ontvang je een kaartje met tips om zo lang als mogelijk van je sieraad te kunnen genieten. Slijt er iets, ik herstel het graag voor je als dat redelijkerwijs mogelijk is.

Ben je niet tevreden over je gekochte item? Laat het weten, we komen er samen echt wel uit.

Stenen, kristallen, edelstenen en parels kunnen traditionele medische behandelingen niet vervangen. Bij gezondheidsklachten en ernstige psychische problemen dient men altijd een gekwalificeerde arts te raadplegen.