Webshop overzicht van alle kettingen, armbanden, oorbellen, bedeltjes en complete sets onderverdeeld in categorieën:


Nieuw in zomerseizoen Patch Hat Bar 2024

Patch Hat Bar geopend voor festival seizoen 2024: vind je favoriete hat/pet/cap

Jeey, het festival seizoen van 2024 is geopend! Als de zon niet naar ons komt, brengen wij de zon naar jou! Een hele nieuwe collectie van zomer caps en hats om jouw ogen te beschermen tegen de zon en er meteen hip en festival ready uit te zien met onze customized hats. Al helemaal gemixt en gematcht op kleur en zomerse onderwerpen met een vleugje sarcasme en natuurlijk in typische L.I.A.N. Studio style; met natuursteen zoals tijgeroog, bergkristal en opaliet. 

Alle kettingen

Alle armbanden

Alle oorbellen

Alle bedels / hangers

Webshop categorieën

In de webshop vind je handgemaakte sieraden, waaronder lange kettingen, chokers met parels, kettingen met bedels, handgemaakte oorbellen en armbanden terug. Ook zul je regelmatig, wekelijks, updates terugvinden van nieuwe geuploade items. Achter de schermen zijn we druk aan het werken aan een grote uitbreiding van het assortiment bedels voor kettingen, bedels voor oorbellen en bedels voor armbanden, waarmee jij je eigen ketting, oorbellen of armband kunt samenstellen.

Statement kettingen in de maak, soon added in de shop

Hiernaast worden er ook statement kettingen gemaakt met grote natuursteen hangers eraan. En om de echte neckmess te creëren, zullen er combinaties van lange dameskettingen met chokers en kettingen met muntjes worden gemaakt en geupload, waarmee jij zelf je complete look kunt samenstellen. Kettingen met bedels waarmee je prachtige combinaties maakt met daarbij een statement ketting en een korte choker ketting in een kleur die er heel goed bij past.

Bestseller sieraad

De bestseller op dit moment is de Kerianna, choker met parels in 11 verschillende kleuren te koop. Die ketting krijgt ook zijn eigen set bedels, die je kunt combineren met extra bedels voor oorbellen, zodat je een complete set kunt dragen. Dit zijn ook echte zomer sieraden met de felle en pastel kleurtjes en ze combineren onderling ook heel goed. 

Handmade en hard to find jewelry

Alle sieraden worden door ons handgemaakt en zijn alleen in kleine oplages te koop. Je vindt hier geen massa productie of sieraden die snel stuk gaan. We gaan alleen voor de beste afwerking van elk sieraad. Alle sieraden ontwerpen worden eerst getest, want bijvoorbeeld niet alle goldplated items zijn echt goed van kwaliteit. Helaas wordt er nog een hoop rommel verkocht en dat is zonde. Daarom krijg je bij LIAN Studio alleen keurig afgewerkte en stevige sieraden, die jij met goed onderhoud volgens het bijgeleverde kaartje, nog jaren zult dragen.

Bezoek de site regelmatig om alle wekelijkse updates mee te krijgen en als eerste op de hoogte te zijn van deze hard to find jewelry!