Portfolio

Ter inspiratie vind je hier eerdere ontwerpen die al verkocht zijn. 

Mocht je ontzettend graag een van deze items willen laten maken door mij, neem even contact op via de button hieronder en we bekijken samen of we voor jou een uniek sieraad kunnen samenstellen!  Er is ontzettend veel keuze in kralen, materiaal, combinaties, etc. We komen er vast wel uit. Heel leuk om iets speciaals voor jou te maken, ik kijk er naar uit!

Let op: voor custom items heb ik meer tijd nodig om dit op bestelling te maken voor jou. Neem op tijd contact op als je dit cadeau wilt geven, zodat ik het op tijd naar jou of afwijkende afleveradres kan opsturen. Neem een ruime week in gedachten hiervoor in verband met materialen aanschaf en ontwerpen, designen en gereed maken van jouw unieke item. 

Zie je iets in de webshop, maar is het niet helemaal jouw kleurenpalet, neem ook even contact met me op. Ook hiervoor kunnen we een andere kleur of kleuren samenstelling bedenken. 

Kleine disclaimer: unieke custom gemaakte items kunnen niet geruild worden. Als je per mail hebt bevestigd en betaald, verplicht je je om het item te kopen. 

Hisolda studs

Hisolda stud oorbellen; 12 synthetische parels in een hanger in hartvorm aan een kleine ragfijne ketting, die is bevestigd aan een minimalistisch classy oorbelstaafje.

Rosabel armband

Rosabel armband met zoetwaterparels aangevuld met 3 grote fuchsiaroze rhinestones en afgemaakt met onregelmatige zachtroze kraaltjes en een goudkleurig magneetslot.

Reparatieverzoek voor twee parel sieraden: